obey-robots.txt
Promoot me! BoogSchieten Start Plaats-Plaats.nl. Klik selecteert alles, kopieer en plak!
BBcode:
HTML:
Boogschieten Start PlaatsBBoogschieten Start PlaatsBoogschieten Start Plaatsg Schieten Boogschieten Start Plaats
Inloggen
Geef gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
RSS Feeds
Gebruikers Online
» Gasten online: 1

» Leden online: 0
» Nieuwste lid: mameu
Helpt u mee zoveel mogelijk links over Handboog schieten te verzamelen?
Klik op Link inzenden om uw link in te zenden. Registratie is niet nodig!
Na beoordeling van de webmaster wordt de link geplaatst.
Past de link niet in een bestaande categorie?
Dan wordt er een nieuwe categorie voor aangemaakt.
Hebt u een suggestie voor een categorie, neem dan contact met me op.
We stellen het op prijs als u een link naar ons terug opneemt.
Web Links: Websites over de boogsport
3D Schieten
3dschieten.nl is een site voor en door 3D schutters. Hier kan je alles vinden over boogschieten en 3D schieten. We willen alle 3D schutters een plek bieden om ervaringen met elkaar te delen en vragen aan elkaar te stellen.

Alle 3D schutters kunnen een bijdrage leveren aan deze internetsite ! Help door bijv. reviews te schrijven over je boogschiet materiaal, door wedstrijdverslagen te sturen of door foto’s over 3D schieten te mailen. Ook kan je gebruik maken van het Forum of je favoriete internet link doorgeven. Hierdoor wordt het echt een site voor 3D schutters door 3D schutters.
Date Added: 20 June 2009 Visits: 896
Archery Magazine
We beginnen binnen kort met een nieuw tijdschrift over de boogsport
Date Added: 12 September 2011 Visits: 805
Easton Archery
Easton Archery, Easton, Bowhunting, Hunting Arrows, AXIS, Full Metal Jacket, Bowhunting, bowhunt, bowhunter, online hunts, bowhuntingnet, bow hunting, bow hunter, arrow, archery, archer, archeryhunting, arrows
Date Added: 20 June 2009 Visits: 815
Field Archer - NL
fieldarcher.org missie statement

Het mission statement van de fieldarcher organisatie is het bevorderen en professionaliseren van boogschieten in het algemeen en veldschieten in het bijzonder. Het initiatief startte in 2002 met de website fieldarcher.nl, waarbij al snel bleek dat de site niet alleen voor Nederlanders interessant was, maar voor heel Europa interessant zou kunnen zijn. Overigens blijkt in de praktijk dat we bezoekers uit de hele wereld trekken. En met onze verslaggeving rond Wereld Kampioenschappen en de World Games is inderdaad ook Europa te klein. Alleen is het bieden van diensten aan mensen die geografisch aan de andere kant van de aardbol schieten (zoals Australië) een tikkeltje lastig voor ons, zonder betere contacten in de regio. Gelukkig zijn een groot aantal van de activiteiten die we ontplooien interessant voor schutters over de hele wereld.
Date Added: 20 June 2009 Visits: 1105
Handboogsport Website
De Handboogsport Website
Date Added: 11 January 2011 Visits: 737
HandboogTV
HandboogTV is een website met filmpjes over handboogschieten. Iedereen kan er filmpjes kijken. Als je een account aanmaakt kun je ook op filmpjes reageren en ze plaatsen. HandboogTV is een online TV-kanaal over boogschieten. Met filmpjes die jij maakt!
Wat is HandboogTV niet?

HandboogTV is geen videowebsite zoals YouTube of Vimeo. Je kunt dus geen filmpjes op onze server uploaden. Daarvoor ontbreekt simpelweg de serverruimte. Maar ook de kennis, de tijd en het geld. Een filmpje kost veel serverruimte en dat kost weer veel geld. En dankzij YouTube, Vimeo, Google Video en tal van andere websites waar je filmpjes op het internet kan plaatsen, kan HandboogTV ook zonder veel serverruimte draaien.
Date Added: 20 June 2009 Visits: 873
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Op minvws.nl vindt u nieuws en achtergrondinformatie over de beleidsterreinen van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Ook kunt u openbare documenten van VWS op deze site bekijken.

Het ministerie van VWS is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. De Directie Voorlichting en Communicatie onderhoudt de site.
Date Added: 20 June 2009 Visits: 795
Target Archer
Inmiddels een paar jaar geleden werd de website www.fieldarcher.org in het leven geroepen. De missie van die website was, en is nog steeds, het populariseren van de handboogsport in het algemeen, en veldschieten in het bijzonder. Steeds vaker werden we echter door schutters benaderd of we niet een soortgelijk initiatief konden ontwikkelen voor de doelschutters. Tja. Vooruit dan maar. Sinds januari 2004 heeft fieldarcher.org er dus een zusje bij: targetarcher.nl.
Date Added: 20 June 2009 Visits: 754